Voluntar în diasporă. Hai în LSORM!

Ești student(ă) la o universitate internațională și vrei să investești timpul liber în ceva valoros? Fă parte din echipa celui mai mare proiect al Diasporei pentru Diasporă: Liga Studenților Originari din Republica Moldova (LSORM). 
LSORM a fost fondată în 2019 pe bazele comunității de oameni adunați în jurul proiectului: Gala Studenților Originari din Republica Moldova (GSORM) - proiect organizat în cadrul ligii care are drept scop promovarea excelenței academice și conectarea tuturor studenților din diasporă, acasă. Platforma LSORM reprezintă un forum de discuții și acțiuni concrete; de reprezentare studențească și coagulare a planurilor, ideilor și viselor a tinerilor basarabeni plecați la studii peste hotare și care își doresc reîntoarcerea acasă și dezvoltarea armonioasă și în unison ale ambelor maluri de Prut.
Echipa LSORM este formată din tineri originari din Republica Moldova care își fac studiile în toate colțurile lumii, astfel activitățile ligii sunt gestionate într-un mod interactiv, ținând cont de toate fusele orare. 
Alături de membrii actuali ai ligii, membrii noi vor putea să se alăture următoarelor activități: 
  • Scriere de proiecte (vei putea învăța cum să scrii proiecte și să le implementezi);
  • Fundraising (vei putea să te implici în căutarea resurselor pentru proiectele LSORM); 
  • Parteneriate (vei putea negocia și atrage parteneri pentru proiectele LSORM);
  • Media & Social Media (vei putea să te implici la scrierea articolelor, comunicarea cu instituțiile media și rețelele de socializare);
  • Design graphic (vei învăța să faci materiale grafice pentru social media și evenimente fizice);
  • Web design & IT (te vei implica în crearea și menținerea site-ului oficial al ligii);
  • Secretariat (te vei implica în procesele de administrare a ligii).
Devenind membru al organizației în 2022, ai oportunitatea să fii și membru al echipei de coordonare al Galei Studenților Originari din Republica Moldova, care anul acesta ajunge la ediția jubiliară de 10 ani! Înscrie-te acum și contribuie cu cele mai originale idei la schimbările pe care le poți face acasă.
Te poți înscrie completând acest formular: https://forms.gle/PXvnm5ehBgPcsNue9 
Data-limită 27 februarie. Te așteptăm în Echipă!